@Kris - a tak nie jest ? :P
@Czarek - no dobra, to pognebie Cie innym razem hehe, chociaz po pijaku to pewnie nie tylko takie informacje mozna wyciagnac
"2. A gdzie moje wynagrodzenie za grafike?"
-Jako, że NN nie prowadzi działalności gospodarczej, ani żadnej innej, i nie ma przewidzianego budżetu dla grafika, oraz jak wiadomo w związku, z panującym kryzysem w Polsce, jedyną formą odbioru wynagrodzenia jest natura , ktoś się poświęci ;) .
v.low pisze:"2. A gdzie moje wynagrodzenie za grafike?"
-Jako, że NN nie prowadzi działalności gospodarczej, ani żadnej innej, i nie ma przewidzianego budżetu dla grafika, oraz jak wiadomo w związku, z panującym kryzysem w Polsce, jedyną formą odbioru wynagrodzenia jest natura , ktoś się poświęci ;) .
Stawiam na cygana :D
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
v.low pisze:"2. A gdzie moje wynagrodzenie za grafike?"
Odbieram to jako przytyk w moją strone. Zemsta bedzie słodka.
Gdzie nasza grafika logowania?
No i, tego, a no, nihao.
1. Nubek jest zdrobniale, czyli na pewno nie bylo skierowane w Twoja strone.. :P
2. A gdzie moje wynagrodzenie za grafike?
:)
No przecież się umawialiśmy. Ultra bedzie wdzieczny, Noob powie dziekuje, Timek zostanie Twoim niewolnikiem. Starczy raczej. Chyba, że tak nisko Timka oceniasz?
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Noobuś pisze:
No przecież się umawialiśmy. Ultra bedzie wdzieczny, Noob powie dziekuje, Timek zostanie Twoim niewolnikiem. Starczy raczej. Chyba, że tak nisko Timka oceniasz?
Jeśli Timek niewolnikiem może lepiej nam dopłać do tej grafiki ? :D
Ostatnio zmieniony 2013-02-21, 01:12 przez kris pl, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "