Chciałem złożyć skargę na Admina jakim jest Adi!!! admin ten jest.... żartuje innego admina biorę pod lupę:) a mianowicie ETH pewnie wie za co... opisze sytuacje żeby inni mogli się z nią zapoznać. wiec w rundzie lighthause po zdobyciu flagi z CP (tam w dol po schodkach) etheral poszczał arty. nie dosyć ze teamy były nierówne to jeszcze wyjść się nie dało. jak napisałem żeby dal spokój z puszczaniem artów w to miejsce to nie zrobiło to na nim żadnego wrażenia. zero frajdy z gry, bo wychodzisz i dostajesz arta... co za zajebi**a gra. za to w kolejnej rundzie jaką jest Oasis przejęli flagę i powiem szczerze ze specjalnie zmieniłem postać z meda na opsta i puszczałem artu na plac przed ich wyjściem. Etheral powiedział ze nie można tam poszczać artów ale ja nadal puszczałem bo powiedziałem ze oni mają jeszcze jedno wyjście z drugiej strony i nie musi tędy wychodzić, na luzie mógł je obejść. a konsekwencji dostałem za to Kicka i nie wracałem do gry bo nie chciałem się z nim kłócić, wszedłem dopiero jak zobaczyłem na stronie ze go nie ma. szczerze mówiąc teamy jak zawsze były nierówne i nie reagował i o ile dobrze pamiętam to on zawsze jak jest w Oasis w axis to tez puszcza tam arty z góry i się chowa. skoro on mógł to dlaczego ja nie?? jak ma tak nadużywać swoich uprawnień to ja się nie pisze na to i jak on będzie grał to ja zawsze będę wychodził...
Deus,honor,patria→ Bóg, honor, ojczyzna. Walcz dzielnie i wracaj zawsze z tarczą!!
Spawnkilling nie występuje przy Capture Spawnie. Póki istnieje w grze odbicia spawna lub jego zdobycia, to można go flejmować, panzowac, artować czy co chcecie. Ale jak wysadzi się Mur na Oasis, to wtedy już nie można artować...
przecież mają tam 2 wyjście i idąc nim do tunelu ominęli by arty. i dlaczego ja nie mogłem puszczać a on może?? to lepiej jest jak on puszcza arty w miejsce gdzie jest jedno wyjście?? dziwne, żadna frajda z gry jak wychodzisz i arty ciągle Cię ubijają...
Ostatnio zmieniony 2012-05-09, 19:51 przez *Conan*, łącznie zmieniany 1 raz.
Deus,honor,patria→ Bóg, honor, ojczyzna. Walcz dzielnie i wracaj zawsze z tarczą!!
Po raz kolejny mówię, że NIE MA ZNACZENIA, czy ze spawna jest jedno wyjście, dwa czy milion. Spawnkilling jest zawsze wtedy, jeśli w sąsiedztwie sztabu atakuje się bronią ciężką lub artami/nalotami. Dokładne wytyczne macie w temacie o spanwkillu i o granicach sk.
Jakbyś wtedy odróżnił atak na spawna w celu jego odbicia, od spawnkilla? Zresztą... arty np. na czołgu czy innym obj to rzecz wręcz potrzebna. po to są! A że capture spawn to często jeden z obj, to odpowiedź sama się nasuwa.
maliniak etheral pilnuje jak sa inni admini, albo jak mu się powie:D akurat w mojej sytuacji pilnował miejsca puszczania art bo zwracałem mu uwagę i to była taka "zemsta". Ja nie mogłem nic zrobić bo Kicka mu dać nie moge...
dzisiaj gracze pisali ciągle o teamach, ze są nierówne i ja napisałem coś w stylu "że admin sie nie domyśli zrobić cos z tą sytuacją" dokładnie nie pamiętam juz ale chodziło właśnie o wyrównanie teamów bo etheral siedział na specu. i za to KICKA dostałem^^ żałosne jak dla mnie, nie mozna nic powiedzieć na admina??:) chyba powinien sam się domyślać w takich sprawach a nie wymyślać żenujący powód, cytuje "głupie docinki i psucie atmosfery" chyba psucie gry jest wtedy gdy 3 osoby wraz z 3 botami grają przeciwko 9 playerom a admin siedzi na specu i daje kicki za zwrócenie uwagi. od czego on w końcu jest??:) jak jeszcze 3 razy dostanę kicka za takie jego złośliwości to przejdę na inny server i trudno. gram tu bo lubię ale polubię inny, jeszcze ze względu na LUE tu gram bo znam ją w realu, ale jak będzie trzeba to powiem jej żeby przeszła ze mną grać na inny server. nie będę ciągle tolerował takiego zachowania ze strony admina... a powiem ze ten server jest fajny, ale był lepszy zanim ta osoba dostała funkcję admina.
JCF ale nie teraz jak napisałem żeby przeszedł do słabszego teamu co go przeżuciłeś, opisuje sutuację nieco wcześniej:) jeszcze PHOBOS widział i na szepta się śmiał jak wróciłem...