Grenade Jump (GJ)
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Grenade Jump (GJ)
Ważne pytanie, które wypłynęło wczoraj na serwie.
Istnieje technika, dzięki której można dostać się w niedostępne normalnie miejsca za pomocą granatów. rzucamy go sobie pod nogi, wybuch wyrzuca nas w górę, a my lądujemy gdzieś ponad... np. przeskakujemy objective.
Pytanie brzmi: czy to powinno być zakazane?
Głosujcie proszę.
DODANO 23.02.2012: oficjalnie ogłaszam, że będę dawał warny, kicki itd za wykonywanie misji poprzez GJ!
Istnieje technika, dzięki której można dostać się w niedostępne normalnie miejsca za pomocą granatów. rzucamy go sobie pod nogi, wybuch wyrzuca nas w górę, a my lądujemy gdzieś ponad... np. przeskakujemy objective.
Pytanie brzmi: czy to powinno być zakazane?
Głosujcie proszę.
DODANO 23.02.2012: oficjalnie ogłaszam, że będę dawał warny, kicki itd za wykonywanie misji poprzez GJ!
Re: Grenade Jump (GJ)
Nie powinno byc zakazane - trzeba troche ogarniac gre zeby cos takiego zrobic wiec nie sadze aby kazdemu to wyszlo za 1 razem :P
Tu jeszcze dochodzi motyw z robieniem wiezy 2 osobowej a nastepnie popychaniem gracza u gory np. za ogrodzenie - nie powinno byc zabronione.
Nie wiem czy padnie jeszcze ankieta (moze juz byla) dot. trick plantow, dlatego tez wypowiem sie na ten temat, nie powinny byc zabronione :)
dziekuje za uwage :p
Tu jeszcze dochodzi motyw z robieniem wiezy 2 osobowej a nastepnie popychaniem gracza u gory np. za ogrodzenie - nie powinno byc zabronione.
Nie wiem czy padnie jeszcze ankieta (moze juz byla) dot. trick plantow, dlatego tez wypowiem sie na ten temat, nie powinny byc zabronione :)
dziekuje za uwage :p
Honorowy Dawca Fragów
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
No to ja też jestem za, chyba że wszyscy zaczną nagle nagminnie obj w ten sposób robić xD
jak dla mnie to ten nie powinno byc to zakazane .popracujmy lepiej nad robieniem niektorych mapek niedozwolonym Dj .pzdr
JCF MoFos TypeR
Nie powinno byc zakazane.
hmmm zaczyna mnie to powoli wkurzac ludzie wciąż robią GJ ! a w szczególności Grzes powoli trace przekonanie że to powinno byc dozwolone
Pytanie moje brzmi: czy mu wychodzi robienie tych GJ ? :)
Jesli bym zobaczyl, ze ktos sie stara cos takiego zrobic to bym tylko na niego tam czekal i HS :) raczej by mu przeszlo po 2 probach.
Jesli bym zobaczyl, ze ktos sie stara cos takiego zrobic to bym tylko na niego tam czekal i HS :) raczej by mu przeszlo po 2 probach.
Honorowy Dawca Fragów
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Kwestia mapy. Jak na razie proponuję jeszcze poobserwować gdzie i co się robi (dj, tj, gj) i wtedy ewentualnie się tego zabroni.
- kaneno
- Starszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Ja zawsze preferowalem realistyke w tej grze (wlaczone FF, wylaczony DJ itp.) ale skoro wiekszosc postanowila zeby tego nie zabraniac, to zgodze sie ze Spidim, jesli bedzie to przeszkadzalo w grze to wtedy bedzie mozna wrocic do tematu i jeszcze raz o tym pomyslec.
Niestety skok z granatu przy wlaczonym podwojnym skoku za bardzo sie miesza (swiadomie lub nie).
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Jestem przychylny ZAKAZANIU tego, gdyż to zaczyna być nadużywane i mylone z DJ.
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Ja tez na początku nie miałem nic przeciwko zaczynam mieć mieszane uczucia dla tego że nie ma sposobności sprawdzenia czy to było DJ czy tez GJ potencjalne robię DJ i tłumacze ze zrobiłem nadejumpa proponuje zabronić na poszczególnych mapach :D
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Jeżeli jest używane do wykonania celu misji równa się to z doublejumpem. Poza tym nie widzę żadnych innych przeszkód.
To chyba byłoby na tyle w tym temacie.
To chyba byłoby na tyle w tym temacie.